04.06.2024.

29.-30.maijā mūsu skolas 26 skolēni (16 skolēni no 7.a kl., 7 skolēni no 8.a kl., 3 skolēni no 8.b kl.) un 2 skolotāji – Ieva Križevica, Daiga Medne – piedalījās starptautiskā projektā “Skolēni cits citam iesaka lasīt grāmatas” Lietuvā. Skolēni projekta ietvaros lasīja latviešu vai lietuvieši autoru daiļdarbus, ko sadraudzības skolā (Garliavos Adomo Mitkaus pagrindinė mokykla) prezentēja cits citam, rādot uzfilmētās video reklāmas grāmatai angļu un latviešu valodā, bet lietuvieši bija izveidojuši dažādas radošās stacijas, izdomājot konkrētu uzdevumu, kas būtu saistīts ar izlasīto daiļdarbu.

Projekta ietvaros mūsu skolas delegācija apmeklēja visas vēsturiskās Lietuvas galvaspilsētas, proti, Ķērnavu, Kauņu, Viļņu, kā arī piedalījās dažādās kultūrvēsturiskās un izglītojošās ekskursijās.

Paldies projekta visiem dalībniekiem par izcilu projekta noslēgumu! Paldies vecākiem par sapratni, atbalstu, lai projekts varētu tikt realizēts! Paldies sk.Ievai Križevicai, kura jau 19 gadus mūsu skolā uztur draudzību ar lietuviešiem!

Galerija