15.10.2024.

Otrā oktobra nedēļa mūsu skolā aizvadīta notikumiem bagāta – uzņēmām viesus, izpētījām ugunsdzēsēju auto, iejutāmies profesionāļu lomās!

Neliels atskats uz notikušo:

pagājušajā nedēļā sākumskolas posma skolēnus apciemoja ugunsdzēsēji, rādot un stāstot visu par savu profesiju un demonstrējot ugunsdzēsēju auto ar aprīkojumu. Visas nedēļas garumā vecāki viesojās klases stundās, stāstot par savu profesiju, taču piektdien karjeras nedēļa tika noslēgta tērpjoties savas sapņu profesijas apģērbā. Pamatskolas skolēni tikās ar skolas karjeras konsultanti, lai uzzinātu visu par karjeras atbalsta iespējām skolā, kā arī gūtu ieskatu skolas īstenotajā projektā “Līderis manī”. Skolēni pildīja karjeras testus un izzināja savas prasmes un talantus klases stundās. Mūsu devītklasnieki sagaidīja viesi no VID, kurš stāstīja par nodokļiem, to nozīmi un darbu VID, kā arī visi interesenti skolā varēja klausīties vieslekciju par mācību uzņēmumu un tā izaugsmi, ko bija sagatavojis pārstāvis no uzņēmuma Bratus Machinery.

Paldies kolēģiem par atbalstu un iesaisti un skolēniem par aizrautīgu darbošanos! Uz tikšanos arī turpmākajos karjeras pasākumos!

Skolas karjeras konsultantes Kristīne Pļaviņa un Gunta Pikša

Galerija