Berģu Mūzikas un mākslas pamatskola
LATVIJAS EKOSKOLA
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5
     

Draudzības koncerts

2016-04-12

6. aprīlī KC “Berģi” izskanēja Inčukalna novada Mūzikas un mākslas skolas un Berģu Mūzikas un mākslas pamatskolas draudzības koncerts. Koncertā muzicēja jaunie mūziķi no abām skolām ar daudzveidīgu instrumentu sastāvu. Koncerta I daļa bija veltīta maestro Raimonda Paula jubilejai, un skanēja tikai komponista skaņdarbi. Jāuzteic mežraga solo no kinofilmas “Ilgais ceļš kāpās” Karlīnas Kārkliņas izpildījumā, pedagogs Kaspars Puikevics Puikevskis. Savdabīgu skanējumu dzirdējām no “Velna kalpiem”akordeona solo, ko izpildīja Intars Garančs, pedagogs Svetlana Šalajeva.

II daļā muzicēja Berģu Mūzikas un mākslas skolas audzēkņi. Priecēja skolas 2. – 4. klašu koris ar I.Celmas Kursietes dziesmu “Ziedonis” , diriģente Ingūna Rijniece, koncertmeistars Māris Lasmanis. Uzteicams ir skolas instrumentālā ansambļa izpildījums, kas rada iespēju bērniem ar prieku muzicēt un aktīvi piedalīties koncertos. Pedagogu kolektīva izpildījumā Astora Pjacollas “Libertango ” ieveda klausītājus smeldzīgā tango lidojumā.

Emocionālākais mirklis visiem dalībniekiem bija kopīgā dziesma “Lai slava tam, tam draudzības koncertam.” Paldies direktorēm Ievai Ķikustei un Ilzei Briņķei, kā arī visiem skolotājiem par ieguldīto darbu!

Direktora vietniece profesionālajā ievirzē Ilga Ozola