Berģu Mūzikas un mākslas pamatskola
LATVIJAS EKOSKOLA
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5

Berģu Mūzikas un mākslas pamatskolā pavasaris nāk ar jaunām vēsmām.

2017-04-06

Kā jau ierasts, divas reizes katra mācību gada laikā skolēnu vecākiem ir bijusi iespēja tikties ar priekšmetu skolotājiem rudenī un pavasarī - Vecāku dienā, lai individuāli pārrunātu skolēna veiksmes, neveiksmes, rastu kopīgus risinājumus.



9. martā Berģu skola vecākus laipni sagaidīja ar jauninājumu – skolas 3. stāvā bija iespēja aplūkot 5.-9. klašu skolēnu glītāko pierakstu burtnīcu izstādi, 2. stāvā varēja iepazīties ar 1.-4. klašu skolēnu glītā rokraksta konkursa labākajiem darbiem, bērnu projektiem, radošajiem darbiem latviešu valodā, krievu valodā un interesantākajiem veikumiem vizuālās mākslas stundās.



Vecākiem bija iespēja iepriekš pieteikties un laika posmā no plkst.17.00 līdz 18.00 individuāli tikties ar priekšmetu skolotājiem.




Savukārt plkst.18.00-19.00 konferenču zālē interesenti bija aicināti uz skolas psiholoģes S. Bērziņas lekciju par skolēnu atkarību no informāciju tehnoloģijām.




Ļoti ceram, šogad aizsākto tradīciju - Vecāku dienas pasākumus – arī turpmāk veidot kā plašāku pārskatu pār padarīto un sniegtu aktuālu un noderīgu informāciju gan vecākiem, gan pašiem bērniem.
Sīkāk skatīt šeit…



Berģu Mūzikas un mākslas pamatskola izsaka pateicību sākumskolas skolēniem par piedalīšanos 2016./2017.m.g. glītrakstīšanas konkursā.


Sīkāk skatīt šeit…





Tāpat Berģu Mūzikas un mākslas pamatskola izsaka pateicību 5.-9.klašu skolēniem par piedalīšanos 2016./2017.m.g. glītāko pierakstu konkursā.

Sīkāk skatīt šeit…

No 6.marta līdz 10.martam plkst.8.00-14.00 Berģu Mūzikas un mākslas pamatskolas skolēnu līdzpārvalde aicināja piedalīties akcijā – 5 DIENAS BEZ TELEFONA!, proti – skolā neizmantot telefonus. Akcijā piedalīties tika aicināti arī skolotāji, lai rādīt piemēru bērniem. Akcijas mērķis bija mudināt skolēnus ieraudzīt vienam otru, runāties, draudzēties, spēlēt spēles un pamanīt, ka tuvojas pavasaris. Ikdienā starpbrīžos vērojama pārāk liela aizraušanās ar pieejamo informāciju telefonos. Šo 5 dienu laikā tiešām bija redzams ievērojams skolēnu atbalsts akcijai.

Sīkāk skatīt šeit…

un šeit...


Lai izdodas baudīt pavasari ar jaunām idejām, gaišām domām un patiesu smaidu sejā!

Berģu Mūzikas un mākslas pamatskolas DVAJ Ilze Smilga

     

Nākamā stunda 5.-9.kl:
11:50
5. stunda
***********
Nākamā stunda 1.-4.kl:
11:50
5. stunda
Stundu saraksts:
1.- 9. klase

Skolas himnas fonogramma

Skolas himnas teksts


Meklēšana ziņu arhīvā