Berģu Mūzikas un mākslas pamatskola
LATVIJAS EKOSKOLA
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5

Stāstnieki PII Langstiņos

2017-01-22

11. janvārī mūsu klase (5.a) un 6. klase kopā ar latviešu valodas skolotāju Ievu Križevicu un direktori Ilze Briņķi devās uz pirmsskoliņu Langstiņos. 6. klases skolēni bērniem stāstīja pašu sacerētas teikas par Garkalnes novadā esošiem objektiem, bet mūsu klases bērni rādīja iestudētās pasaku ludziņas. Bērnu dārza bērni ļoti uzmanīgi klausījās un beigās pat novērtēja mūsu uzstāšanos ar krāsainām lapiņām.
Protams, visiem bija satraukums. Dažiem teksts mazliet ķērās, bet beigu beigās viss bija ļoti labi. Es esmu priecīga, ka ludziņu varēju parādīt mazākiem bērniem.

/Katrīna Tīna Smilga, 5. a klase/


***

11. janvārī 5. a un 6. klases skolēni devās uz Berģu Mūzikas un mākslas pamatskolas PII Langstiņos. Bērnudārzā 5. a klases skolēni rādīja leļļu teātri "Stāsti man, pasaciņa!", bet 6. klases skolēni stāstīja pašsacerētas teikas par Garkalnes novadu "Es - novadnieks", piedaloties konkursā, kuru vērtēja mazie skatītāji – bērnudārznieki.
Atbraucot uz bērnudārzu, bija iespēja izmēģināt teikas un pasakas. Pēc kāda brītiņa sākās pasākums, uz kuru ieradās gan mazie skatītāji un klausītāji, gan pedagogi un darbinieki. Kad stāstnieki vai teātra izrādes iestudētāji bija beiguši uzstāties, tad darbs bija mazajiem klausītājiem – vērtētājiem. Pēc pasākuma 5. a un 6. klase devās atpakaļ uz skolu ar sabiedrisko transportu -28.autobusu, kas dažam bija liels piedzīvojums, jo brauca pirmo reizi un pirmo reizi bija iespēja reģistrēt mammas iegādātu e-talonu.

/Evelīna Česka, 6. klase/

Video šeit ↓

Foto galerija šeit...

     

Nākamā stunda 5.-9.kl:
12:40
6. stunda
***********
Nākamā stunda 1.-4.kl:
12:40
6. stunda
Stundu saraksts:
1.- 9. klase

Skolas himnas fonogramma

Skolas himnas teksts


Meklēšana ziņu arhīvā