Berģu Mūzikas un mākslas pamatskola
LATVIJAS EKOSKOLA
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5

„Alekša pasaku krājumi” laureātu pulkā

2013-05-08

Noslēdzies JA-YE Latvija sadarbībā ar Swedbank organizētais konkurss 5.-9. klašu skolēniem „Biznesa pasaku konkurss”. Konkursa mērķis ir rosināt skolēnus apzināties sevi kā nākotnes uzņēmējus, apgūt ekonomiskās likumsakarības, lai skolēni veiksmīgi spētu darboties dažādās ikdienas dzīves situācijās un attīstītu sevī pilsoniskās aktivitātes prasmes.

Šajā mācību gadā kopā tika iesūtītas 409 biznesa pasakas no 23 Latvijas skolām. Berģu Mūzikas un mākslas pamatskolu pārstāvēja 8. klases skolēnu seši radošie darbi, kuru vadītāja – latviešu valodas un literatūras skolotāja Ieva Križevica, konsultants – sociālo zinību skolotājs Aldis Brediks.

Apsveicam Berģu Mūzikas un mākslas pamatskolas 8. klases skolēnu Aleksi Krallišu, kura darbs „Alekša pasaku krājumi” iekļuvis laureātu pulkā.

Darbus konkursam izvērtēja LR Labklājības ministrija, LR Izglītības un zinātnes ministrija, Ingmārs Līdaka, kā arī portāls mammam.lv/tetiem.lv. Visi konkursa laureāti ir aicināti uz JA-YE Latvija konkursu apbalvošanas ceremoniju "Jauno Uzņēmēju dienā 2013" 14. maijā Latvijas Universitātē.

Biznesa pasaku konkursa 2013 laureātu saraksts
Junior Achievement informācija

     

Nākamā stunda 5.-9.kl:
08:30
1. stunda
***********
Nākamā stunda 1.-4.kl:
08:30
1. stunda
Stundu saraksts:
1.- 9. klase

Skolas himnas fonogramma

Skolas himnas teksts


Meklēšana ziņu arhīvā