Berģu Mūzikas un mākslas pamatskola
LATVIJAS EKOSKOLA
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5
     

Zaļās Vārnas Vēstis 2023./2024.m.g.


Labdarības akcijas Berģu skolā “Palīdzi draugam!” un “Sasildīsim sirdis!”

2019-12-30

“Palīdzi draugam!”

Jau astoto gadu 8.b klases bērni kopā ar audzinātāju Ilzi Smilgu pirmssvētku laikā aicināja visu skolas saimi piedalīties labdarības akcijā “Palīdzi draugam!” un ziedot Juglas dzīvnieku patversmes “Labās mājas” dzīvnieciņiem nepieciešamās lietas.

Ziedojumos bija gan segas, pledi, dvieļi, gan konservi, sausā barība un našķi sunīšiem un kaķīšiem, gan kokskaidu granulas, gan pavadas, rotaļlietas un bļodiņas, gan matracīši un pat pašu rokām darināta koka gultiņa no 5.b klases, gan dzejnieku un pašu bērnu pārdomas par dzīvnieciņiem un vēlējumi, gan makulatūra, ko nododot pārstrādei pretī saņem patversmei noderīgas lietas.

Sirsnīgs un liels paldies visiem no patversmes darbiniekiem un arī no 8.b klases jauniešiem, kuri atvēra savu sirsniņu un organizēja šo akciju.

Sarūpētās lietas 6.decembra pēcpusdienā nogādājām “Labajās mājās”. Tika samīļoti kaķīši un 8.b klases jaunieši izveda pastaigā pa mežu vairākus patversmes sunīšus.

 

“Sasildīsim sirdis!”

            Katru gadu decembrī Berģu Mūzikas un mākslas pamatskolas administrācija un līdzpārvalde visus mīļi aicina piedalīties vēl vienai akcijai “Sasildīsim sirdis!” un nest ziedojumus vientuļajiem un maznodrošinātajiem novada pensionāriem.

                Lielu paldies no akcijas organizētājiem un novada pensionāriem sakām ikvienam, kurš sajuta savā sirdī aicinājumu un piedalījās šajā labdarības akcijā! Paldies skolēniem par skaisti un akurāti veidotiem apsveikumiem un laba vēlējumiem!

                Ar līdzpārvaldes jauniešu atbalstu, ziedojumi tika sasaiņoti un izvadāti adresātiem.

                Svētku laikā prieku dara ne tikai dāvanu saņemšana, bet arī palīdzīgas rokas sniegšana tiem, kuriem tā visvairāk nepieciešama!

Prieks, ka varam, kopīgiem spēkiem un labām domām radīt prieku citiem!

Lai arī turpmāk labais vairo labo!

Vairāk foto šeit….

8.b klases audzinātāja,

līdzpārvaldes koordinatore un Berģu pamatskolas DVAJ   Ilze Smilga

2019-12-30


Arhīvs
     

Nākamā stunda 5.-9.kl:
08:30
1. stunda
***********
Nākamā stunda 1.-4.kl:
08:30
1. stunda
Stundu saraksts:
1.- 9. klase

Skolas himnas fonogramma

Skolas himnas teksts


Meklēšana ziņu arhīvā