Berģu Mūzikas un mākslas pamatskola
LATVIJAS EKOSKOLA
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5
     

Zaļās Vārnas Vēstis 2023./2024.m.g.


6.a klase piedalās skrējienā „We Run Riga”

2018-09-25

 

Berģu Mūzikas un mākslas pamatskolas 6.a klases skolēni un klases audzinātāja Ieva Križevica 22.septembra pēcpusdienā piedalījās lielākajā rudens skrējienā „We Run Riga” („Euroaptieka Skrien Rīga 2018”).

Lai iedvesmotu ikvienu jaunieti pievērsties veselīgam un aktīvam dzīvesveidam, iepazītu skriešanas kultūru, skolotāja Ieva uzrunāja Garkalnes novada domes sporta centra vadītāju Juri Silovu par iespēju atbalstīt un motivēt jauniešus. Skrējiens sasniedza mērķi, jo tajā piedalījās ne tikai 6.a klases kolektīvs, bet arī lielākie un vecākie brāļi, māsas, kopā ar saviem bērniem skrēja arī tēti, bet mazākie un jaunākie brāļi, māsas, kā arī mammas atbalstīja skrējējus ar uzmundrinošiem saucieniem, pozitīviem novērtējumiem un saulainiem smaidiem trases malā un finiša taisnē. Šķiet, ka nu ir lūpā āķis, jo jaunieši un vecāki ir izteikuši vēlmi piedalīties arī Lattelecom Rīgas maratonam maijā, līdz ar to stiprinot veselīgas un sportiskas ģimenes tradīcijas.

Paldies Garkalnes novada domei, īpaši Jurim Silovam! Paldies jauniešiem par sportisko azartu un pozitīvām emocijām! Paldies jauniešu vecākiem, kas noticēja pašu un mūsu spēkiem, un sportiskam garam! Paldies Lūkasa Jāņa mammai un Berģu Mūzikas un mākslas pamatskolas skolotājai Lolitai Misānei par skaistiem un dinamiskiem fotomirkļiem! Paldies Pētera mammai Lidijai Rāznai par sagādātiem T-krekliņiem klases kolektīvam!

Ieva Križevica

Foto galerijas šeit...

2018-09-25


Arhīvs
     

Nākamā stunda 5.-9.kl:
10:10
3. stunda
***********
Nākamā stunda 1.-4.kl:
10:10
3. stunda
Stundu saraksts:
1.- 9. klase

Skolas himnas fonogramma

Skolas himnas teksts


Meklēšana ziņu arhīvā