Berģu Mūzikas un mākslas pamatskola
LATVIJAS EKOSKOLA
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5
     

Zaļās Vārnas Vēstis 2023./2024.m.g.


5.a kl. galda kultūras pasākums restorānā "TexMex"

2017-12-03

Berģu Mūzikas un mākslas pamatskolas 5.a klases skolēni un klases audzinātāja Ieva Križevica klases karjeras nedēļas un skolas projekta „Baltā galdauta svētki” ietvaros 24.novembra pēcpusdienā apmeklēja restorānu „Tex-Mex Republic” (Dzirnavu ielā 59, Rīgā), lai apgūtu galda kultūru publiskā vietā un novērtētu restorāna bērnu ēdienkarti, lai kopā atpūstos un jauki pavadītu laiku saviesīgās sarunās. Paldies Danas mammai Lāsmai Adamovičai par atbalstu un atsaucību karjeras nedēļas ietvaros, stāstot par mārketinga direktora amatu, kā arī noorganizējot klases kolektīvam restorāna apmeklējumu!

Piektdien, 24. novembrī, mēs apmeklējām restorānu "Tex Mex". Man ļoti patika "Tex Mex" restorāna apmeklējums, jo mēs paēdām našķus un jauki pavadījām laiku. Tā bija pirmā tāda veida ekskursija, un es gribētu tādas vairāk.

Teodors Balodis

Es ar klasi devos uz restorānu ''Tex Mex'' Dzirnavu ielā 59, Rīgā. Mēs izvēlējāmies katrs savu ēdienu, es izvēlējos „Chrunchy chicken”. Ēdiens garšoja brīnišķīgi. Ceru, ka brauksim tur vēlreiz, bet ar ģimeni.

Toms Ālmanis

Ar klasi bijām restorānā „Tex Mex”, kur man personīgi patika. Bet, kad mēs iegājām, mūs uzreiz fotografēja, un tas bija tā mazliet dīvaini un neomulīgi. Mēs apsēdāmies, un mums uzreiz atnesa citronūdeni un ēdienkartes trīs valodas LV, ENG, RU. Mums piedāvāja visādus bērnu ēdienus, kamēr mēs gaidījām, mums atnesa sulas. Vakar noslēgumā bija jauks pārsteigums ar saldo ēdienu.

Oskars Bringa

Apmeklējot restorānu, mums tika dota iespēja nogaršot ēdienus, kurus mēs paši izvēlējāmies no bērnu ēdienkartes. Mana izvēle bija kartupeļu frī burtiņu formā un panēti gaļas gabaliņi uz kociņa ar piedevām – burkāniņiem, gurķiem, majonēzi un kečupu. Restorāna viesmīļi bija ļoti laipni, pieklājīgi un atsaucīgi. Beigās mums pasniedza pārsteigumu – saldo ēdienu. Tas bija ļoti garšīgs.
Pēc pamatēdiena baudīšanas mums tika dots uzdevums novērtēt ēdienu un apkalpošanu. Tajā brīdī mēs sajutāmies svarīgi.
Liels paldies Danas mammai par mūsu klasei doto iespēju apmeklēt restorānu. Mums visiem ļoti patika. Mēs būtu ar mieru braukt atkal.

Liene Vasile


Man ļoti patika restorānā „Tex Mex”. Mēs tur ēdām ļoooti garšīgus ēdienus. Pēc tam mēs rakstījām uz lapiņām secinājumus. Mūs ļoti labi apkalpoja. Es gribētu vēl tādas garšīgas ekskursijas.

Lūkass Jānis Misāns

Mūsu klase 24.novembrī devās uz restorānu „TexMex”. Tas bija lielisks pasākums, kas pastiprināja mūsu klases draudzību. Tur mēs pasūtījām savu izvēlēto ēdienu. Es pasūtīju vistas kraukšķus, kas bija ļoti garšīgi. Viss bija skaisti un pārdomāti, lieliski! Paldies, Danas Malahovas mammai par lielisko iespēju piedalīties šajā pasākumā! Es domāju, ka mūsu klasei vairāk jābrauc tieši uz restorāniem.

Annija Dāvidsone

Garšīga ekskursija? Te tā ir! Šī gada 24.novembrī mēs devāmies uz meksikāņu restorānu. Vispirms mums iedeva krāsainas ēdienkartes, un tad jauki viesmīļi mūs apkalpoja. Es pasūtīju ēdienu ar nosaukumu „Kraukšķīgā vista”. Ar ēdiena kvalitāti biju ļoti apmierināta, un viesmīļi bija jauki.

Dana Malahova

Man ļoti patika brauciens uz restorānu. Manuprāt, neviens no klasesbiedriem netraucēja un uzvedās kā pienākas restorānā. Ēdieni bija ļoti garšīgi un skaisti izskatījās. Mūs apkalpoja ļoti mīļi oficianti. Bērnu ēdienkartē pārsvara bija kartupeļi frī un dažādi gaļas vai desas veidi. Gribētos pagaršot varbūt arī kaut ko no pieaugušo ēdienkartes. Ja mēs ar ģimeni kādu dienu būsim tuvumā šim restorānam, tad obligāti vecākus uz turieni uzlūgšu. Liels paldies Danas mammai Lāsmai un skolotājai Ievai par tik labi organizētu braucienu!

Nika Troņajeva

Man patika ēdiens, arī viesmīlis, bija ļoti labi pavāri, bet vārētu gatavot ātrāk. Es atnāktu vēlreiz un aicinātu arī citus, jo tur garšīgs ēdiens. Paldies, pavāram, par desertu!

Aleksandrs Dauksts

Man ļoti patika restorānā, tur bija laba meksikāņu mūzika un interjers. Ēdiens bija ļoti garšīgs, nepatika, ka daži nezina galda kultūru. Ēdienkarte bija labi noformēta, biju pārsteigts, ka atnesa saldo. Liels paldies par ekskursiju! Ātri apkalpoja, tas patika. Gribētos atbraukt vēlreiz.

Maksims Dauksts

Man ļoti patika „Tex Mex” restorānā, jo tur bija garšīgi un diezgan labi izskatījās gan ēdiens, gan telpas. Kad mēs ienācām, mūs nofotografēja profesionāls fotogrāfs, protams, mūs arī fotografēja visu pārējo laiku. Restorānā mūs arī fotografēja visu pārējo laiku. Restorānā mēs bijām no pl.16.00 līdz 17.30. Mūs apkalpoja ļoti ātri un sagaidīja ļoti mīļi. Es ieteiktu katram aizbraukt uz „Tex Mex” restorānu. Paldies Lāsmai, Danas mammai!

Elza Laugale

Es ar klasi 2017. gada 24.novembrī devos klases ekskursijā uz restorānu „TEX-MEX”. Mums bija dots uzdevums izvēlēties vienu ēdienu no jaunās bērnu ēdienkartes un balsot, vai ēdiens ir garšīgs. Es ņēmu „Negantos vardulēnus’’, tie bija divi mazi burgeri un frī kartupeļiem pa vidu, kā arī ar majonēzi un kečupu. Ēdiens bija labs, bet maizīte bija drusku par cietu. Man patika, ka restorāns atradās ēkas pagalmā, nevis ielas malā, un šī bija ļoti garda ekskursija. Man nepatika tas, ka ārā bija ļoti auksts un ēdienus nesa pa vienam. Es uzzināju, ka biežāk jābrauc uz meksikāņu restorāniem un ka meksikāņi izdomāja ģitāras. Es esmu apmierināts ar šo ekskursiju.

Pēteris Rāzna

2017-12-03


Arhīvs
     

Nākamā stunda 5.-9.kl:
08:30
1. stunda
***********
Nākamā stunda 1.-4.kl:
08:30
1. stunda
Stundu saraksts:
1.- 9. klase

Skolas himnas fonogramma

Skolas himnas teksts


Meklēšana ziņu arhīvā